Ben je een jonge ondernemer? Wil je graag in contact komen met andere jonge ondernemers? Ben je bovendien gebeten door de voetbalmicrobe? Dan is de Young Business Club (YBC) zeker iets voor jouBij de YBC kom je terecht in een groep jonge ondernemers die het voetbal op de Freethiel combineren met informele netwerkmomenten. Een groep vrienden ondertussen die klaar staan voor elkaar.

 

YBC is een groep jonge ondernemers die samenkomen in een aangename voetbalomgeving, in een aparte mooie nieuwe lounge. We gaan nu voor het derde seizoen van start. Het idee om een YBC op te starten ontstond in het seizoen 2016-2017. Het kende meteen een groot succes. Leden uit verschillende sectoren sloten zich aan. Tijdens het seizoen 2018-2019 hadden de YBC zo’n dertig leden.

Geen voorzitter, wel een bestuur

De YBC heeft geen voorzitter, wel een bestuur dat bestaan uit vijf externe personen en een vaste clubmedewerker. Maandelijks komt het bestuur op een doordeweekse avond samen en worden allerlei praktische zaken en de organisatie van randactiviteiten besproken.

”Zo gaan we tijdens het seizoen samen naar uitwedstrijden kijken. Vorig seizoen werden we uitgenodigd door de YBC van Zulte Waregem en waren we te gast in Extra Time op Canvas. Op dezelfde avond als de Ladies Night organiseren we een Men’s Night. Enkel leden en hun genodigden zijn welkom. Wie er graag bij wil zijn, kan zich nog snel aansluiten bij de YBC”, verduidelijkt het bestuur van YBC.

Interesse om aan te sluiten bij deze jonge groep ondernemers? Ontdek hieronder wat we voor u in petto hebben.

–        Publiciteitsdoek inkomhal
–        Gezellig ingerichte YBC-lounge
–        Eigen business seats in gereserveerde YBC-zone (plaats voor extra genodigden)
–        Vier thema-avonden met DJ: Men’s night, Oktoberfest…
–        Driemaal per jaar gratis gebruik YBC-lounge tijdens weekdagen/kantooruren (excl. drank, eten, personeel)
–        Minstens twee businessactiviteiten Waasland-Beveren (nieuwjaarsreceptie en Kick-off)
–        Bijwonen van Extra Time

Lidmaatschap voor één seizoen bedraagt € 1.350 (competitie, inclusief POII). Komt Waasland-Beveren alsnog uit in POI krijgt u als lid voorrang voor een POI pakket (€200 extra)!

Als lid mag u ook mensen uitnodigen in onze Business Club.
Voor topmatchen: maximaal één genodigde aan voordeeltarief van € 40 *RSC Anderlecht, KRC Genk, Club Brugge, R. Antwerp FC en KAA Gent Normaal tarief, vanaf een tweede genodigde, bedraagt het € 75.
Niet- topmatchen: maximaal twee genodigden aan voordeeltarief van € 40 • Normaal tarief, vanaf derde genodigde bedraagt het € 65.

* Alle prijzen zijn inclusief BTW.

Heeft u interesse, of wenst u graag nog bijkomende info. Neem dan contact via mail; ybc@waasland-beveren.be