Binnenkort kan u opnieuw terecht in het Freethielstadion voor een alweer nieuwe grensoverschrijdende jobbeurs voor Belgische en Nederlandse werkzoekenden. Dit jaar staat de jobbeurs in het teken van KMO’s & MBK’s. De jobbeurs vindt plaats op dinsdag 19 maart van 12.00 uur tot 16.00 uur in het Freethielstadion, Stadionplein 1 te 9120 Beveren. Deelname is gratis.

De jobbeurs is een organisatie van EGTS Linieland van Waas en Hulst en projectteam Interreg Vlaanderen-Nederland in samenwerking met VDAB, Waasland-Beveren, Maatschappij Linkerscheldeoever, Interwaas, Eures Scheldemond, UWV, Werkservicepunt Zeeuws-Vlaanderen en GTI Beveren en wordt ondersteund door de gemeentebesturen Beveren, Hulst, Sint-Gillis-Waas en Stekene met het oog op lokale tewerkstelling, gericht op Belgische en Nederlandse werkzoekenden.

Inschrijven
Wenst u een stand op de jobbeurs? Bedrijven die nog op zoek zijn naar nieuw personeel kunnen gratis deelnemen aan de jobbeurs. Schrijf uw bedrijf vóór 1 maart 2019 in via e-mail. Na inschrijving ontvangt u alle praktische informatie. Interimkantoren zijn niet toegelaten.

Meer info
EGTS Linieland van Waas en Hulst  • T. +32 (0)3 727 17 18 • info@egtslinieland.eu • www.egtslinieland.eu