Kom met jouw vereniging gratis naar W-B – Cercle Brugge!

 

Zaterdag 23 november 2019 ontvangen onze leeuwen Cercle Brugge in het Freethielstadion. Een zéér belangrijke en misschien wel bepalende wedstrijd voor Waasland-Beveren. Onze spelers kunnen altijd een tikkeltje meer als ze luid worden aangemoedigd door duizenden fans. Onze coach heeft een speciale boodschap of zeg maar oproep voor jullie allen.

Coach Arnauld Mercier:
“We dagen jullie graag uit. Het stadion moet deze wedstrijd volledig vol lopen. De Freethiel moet daveren!”

 

We nodigen alle leden van sport- of jeugdverenigingen en alle jeugdbewegingen uit het Waasland, Zeeland en Klein-Brabant uit voor deze wedstrijd. Als lid van je vereniging krijg je een gratis ticket. Familieleden kunnen voor amper 5 euro een ticket aankopen. Dat is nog steeds een korting van maar liefst 15 euro, een fantastische actie toch?!

Hoe kan je tickets aanvragen?
Vul hieronder het formulier zo volledig mogelijk in. Als alle velden correct ingevuld zijn, ontvangt u automatisch een bevestiging per mail. Je aanvraag is nu officieel.

De tickets worden voor je klaargelegd aan het onthaal. Deze dienen te worden afgehaald door één van de leden. De betalende tickets kunnen aan het onthaal cash of via bancontact afgerekend worden.

Opgelet:
Per vereniging ontvangen we graag maar één gebundelde aanvraag.
Aanvragen kunnen verstuurd worden tot en met vrijdag 22 november 09.00 uur.