Kom met jouw vereniging onze spelers aanmoedigen tegen RSC Anderlecht!

Waasland-Beveren heeft nog enkele punten nodig om zich voor het achtste jaar op rij te handhaven in de Jupiler Pro League. Tegen Cercle Brugge organiseerden we reeds een grote ticketactie voor alle verenigingen uit het Waasland. Nu richten we opnieuw een warme oproep aan alle sportclubs uit de streek om onze spelers aan te moedigen tegen o.a. Rode Duivel Vincent Kompany.

Wij hebben alle steun nodig.. Wij hebben jullie steun nodig! Samen kunnen we ons doel bereiken.

De wedstrijd gaat door op zaterdag 29 februari 2020 om 18.00 uur. Ideaal aanvangsuur om ook de allerjongste spelertjes uit uw vereniging kennis te laten maken met de Freethiel. Sportclubs mogen voor amper vijf euro per persoon een ticket kopen.

“Voor amper vijf euro ben je erbij!”

We maken geen onderscheid tussen spelertjes, trainers, bestuursleden en familieleden. Iedereen die verbonden is bij zijn of haar (voetbal)club wordt gelijk behandeld. In ruil krijgt u een zitplaats (ter waarde van €25). Oplopen werd al toegewezen aan de jeugdspelers van KFC Vrasene. Momenteel hebben we nog zo’n 600 zitplaatsen ter beschikking.

Als de zitplaatsen ingenomen zijn kan u enkel nog tickets verkrijgen voor de staantribune (vak E).

Namenlijst

Gelet dat de wedstrijd voor de supporters van Anderlecht onder de combiregeling valt, vragen we ons een namenlijst over te maken van alle genodigden.

De invullijst kan u hier downloaden. De gevraagde tickets dienen op voorhand afgehaald en afgerekend te worden op het secretariaat van de club.