KOM MET JE VERENIGING NAAR DE FREETHIEL!


Al jaren nodigen we met veel plezier verenigingen uit Beveren en omstreken uit om een wedstrijd van SK Beveren in het Freethielstadion bij te wonen. Bovendien maken verenigingen daarbovenop kans om tijdens de countdown mee op te lopen met de spelers: een ervaring om nooit te vergeten!

Wat houdt het voordeeltarief precies in en wie komt in aanmerking?

Iedereen die verbonden is aan een voetbalclub of vereniging (kinderen, trainers, bestuursleden, medewerkers, familieleden, etc.) wordt gelijk behandeld. We hanteren voor alle leden een éénvormige korting van €10 per ticket. Naast jeugdploegen, verwelkomen we ook graag jeugdbewegingen, clubs uit het liefhebbersvoetbal en maatschappelijke organisaties. (Max. 200 personen/wedstrijd). Elk team kan per seizoen maximaal één keer gebruikmaken van het voordeeltarief.

Welke wedstrijden?

* Speeldata

Datum / Date Aanvangsuur Thuisploeg Tegenstander
28/10/2023 20:00 SK Beveren Royal Francs Borains
12/11/2023 16:00 SK Beveren Lommel SK
24/11/2023 20:00 SK Beveren Dender EH
16/12/2023 20:00 SK Beveren Jong Genk
21/01/2024 19:15 SK Beveren Club NXT
9-11/02/2024 SK Beveren Lierse K
23-25/02/2024 SK Beveren KMSK Deinze
1-3/03/2024 SK Beveren KV Oostende
15-17/03/2024 SK Beveren Patro Eisden
5-7/04/2024 SK Beveren RSCA Futures
12-14/04/2024 SK Beveren Beerschot VA

 

Hoe een wedstrijd aanvragen? 

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in. Als alle velden correct ingevuld zijn, krijgt u automatisch een bevestigingsmail in uw mailbox die aangeeft dat we uw aanvraag goed ontvangen hebben. Na controle en goedkeuring ontvangt u van ons een e-mail met verdere informatie.

Nieuw vanaf 2023

De Pro League verplicht vanaf januari 2023 alle clubs om tickets steeds op naam te verkopen. Wij voorzien in jouw infomail één unieke code die je kan gebruiken voor je leden. Concreet wil dit zeggen dat iedereen die de wedstrijd via jullie inschrijving wil bijwonen een account moet hebben op het ticketplatform skb.roboticket.com. De accounts zullen door de externe clubs zelf aangemaakt moeten worden via de website: skb.roboticket.com

Tickets

De tickets zullen via het aangemaakte account gedownload kunnen worden. De tickets worden ook naar de mailbox gestuurd van de gebruiker.

Familieleden en late beslissers

Onze club geeft alle leden een korting van €10/persoon. Dit is echter enkel van toepassing in voorverkoop. Indien een late beslisser alsnog de wedstrijd wil bijwonen, kan men aan het loket (=€5 extra) of online via : skb.roboticket.com een ticket aankopen aan de normale toegangsprijs van €15. Jongeren onder 21 jaar betalen aan het loket of online €12. Het is echter geen garantie dat u dan in elkaars buurt zal kunnen zitten.

Oplopen met jeugdspelers

Zoals aangegeven in de inleiding is het opnieuw mogelijk met een jeugdploegje op te lopen met de spelers van SK Beveren en/of tegenstander. We benadrukken dat enkel jeugdteams tussen U8 en U12 in aanmerking komen en maximaal 14 jeugdspelers.

SK Beveren bepaalt welke externe jeugdploeg, inclusief het aantal, de kans krijgt om op te lopen tijdens de countdown. Jeugdteams zijn verplicht in de outfit van hun eigen team aanwezig te zijn. Dit is niet alleen ordelijk, maar tevens mooie reclame voor uw vereniging.

Nog dit

In het invulformulier kan u een richtaantal doorgeven van het aantal deelnemers. De code die u zal ontvangen, kan gebruikt worden voor alle leden van uw vereniging. Wij kunnen via het ticketsysteem zien hoeveel personen een ticket gekocht hebben aan verminderd tarief met deze code.

Schrijf hier jouw vereniging in!

Via dit formulier kan je uw club of vereniging inschrijven om een wedstrijd van SK Beveren bij te wonen aan voordeeltarief.

  • Duid hier uw keuzewedstrijd aan.
  • Geef aan hoeveel mensen via jouw vereniging zullen deelnemen aan deze ticketactie. Dan kunnen we daar alvast rekening mee houden.
    Voer een nummer in van 1 tot 200.
  • *Deze optie is enkel mogelijk voor voetbalclubs. *Enkel jeugdspelers tussen 10 en 12 jaar komen in aanmerking.