STADIONTOUR | STOP 6

We zijn aangekomen bij het kloppend hart achter de schermen van de club. Links door het raam kan u even binnengluren in het secretariaat, hier doen de medewerkers hun uiterste best om organisatorisch alles vlot te laten verlopen. Boekhouding, administratie, social media, planning en nog veel meer.

De zone waar we nu staan heet de MIXED ZONE: hier moeten alle spelers verplicht naartoe net voor de wedstrijd voor interviews.

U ziet ook de meest gefotografeerde muur van het stadion. Bij interviews of bij voorstelling van een nieuwe speler (transfer) wordt hier een foto genomen. Waan u gerust even een echte Leeuw en neem gerust een selfie.

We wandelen naar rechts de spelerszone binnen. Hier bevinden zich de kleedkamers van de scheidsrechters. We gaan verder door naar de kleedkamer van de thuisploeg. Wandel gerust eens binnen en neem een kijkje. Naast de douches kan je het ijsbad zien. Dit is verplicht voor alle spelers na de wedstrijd. Hierdoor herstelt de speler snel na een stevige sportieve prestatie.

Wandel nu terug uit de kleedkamer tot aan de spelerstunnel.