NIEUWJAARSRECEPTIE SK BEVEREN

 

Beste partner,

SK Beveren nodigt u en uw partner uit op de nieuwjaarsreceptie die doorgaat op woensdag 17 januari 2024. De receptie gaat dit jaar opnieuw door op een unieke locatie, namelijk in het nieuwe gemeentehuis van de gemeente Beveren. We ontvangen u vanaf 19.00 uur voor een glaasje en een hapje. Het programma start omstreeks 19.30 uur.

Programma

Het programma oogt enorm interessant. Naast de voorstelling van onze nieuwe businessclub, verwelkomen we SK Beveren in de Metaverse. Uniek in Belgi√ę! Na de pauze hebben we nog een sportieve babbel met centrale gast, ex-Gouden Schoen, Tine De Caigny en de medische cel en een sportieve attractie!

Hoe deelnemen?

Gelieve via onderstaand invulformulier uw inschrijving door te geven. Om organisatorische redenen vragen we uw inschrijving ten laatste op zondag 14 januari 2024 door te sturen. Het is belangrijk dat alle velden ingevuld zijn op het formulier. Als u dit correct gedaan heeft, krijgt u van ons een (automatische) bevestigingsmail. Praktische informatie en het definitieve programma ontvangt u enkele dagen voor aanvang van het evenement.

Alvast prettige feestdagen gewenst en een fantastisch 2024!

Tot binnenkort, op de Freethiel!