PSA CUP 2023 // HAVEN- EN BEDRIJVENTORNOOI

 

Net als vorig jaar organiseert SK Beveren in samenwerking met PSA Belgium de PSA CUP 2023.

Dit jaar vindt het haven- en bedrijventornooi plaats op vrijdag 26 mei ’23.

De avond start met een voetbaltornooi waarin je het met je collega’s opneemt tegen teams van andere bedrijven uit de regio. Deze partijtjes vinden plaats op het A-veld in het Freethielstadion! Nadien geniet het hele team van een heerlijk diner en tot slot voorzien we een ‘Afterwork Party‘ als feestelijke afsluiter. Ook vrouwenteams zijn meer dan welkom! Een nieuwigheid dit jaar is dat we voor hen een aparte poule voorzien.

We starten om 18.00 uur met het tornooi, eindigen doen we omstreeks 20.30 uur. Vanaf 20.00 uur kan je aanschuiven aan het buffet. Tot slot is het om 21.30 uur de beurt aan stadion-DJ Cloudgrinder. Hij zal zoals steeds het beste van zichzelf geven om de avond met een knallend dansfeest af te sluiten.

Per inschrijving mag je als bedrijf 20 personeelsleden afvaardigen: 10 spelers om deel te nemen aan het voetbaltornooi en 10 collega’s om te supporteren. Deze 20 personeelsleden genieten na het tornooi samen van het buffet. We voorzien friet met stoofvlees, friet met vol-au-vent én een vegetarisch alternatief. Het inschrijvingsbedrag per team van twintig personen bedraagt €500.

Wil je met meer dan 20 collega’s genieten van het buffet? Ook dat is geen probleem. Voor €20 per persoon schuiven deze collega’s mee aan tafel.

Deelnemen én tegelijkertijd je bedrijf in de kijker plaatsen?

Graag je bedrijf tijdens dit tornooi extra in de kijker plaatsen? Dat kan! Een sponsorpakket kost slechts €350. Tijdens het tornooi verschijnt uw logo en/of uw gewenste reclame op de ledboarding in het stadion en op het intern TV-circuit. Op die manier staat uw bedrijf de hele avond in de kijker! Klik hier voor meer info.

Het programma in een notendop:

17.00 uur Doors open
18.00 uur Start PSA Cup in het Freethielstadion
20.00 uur Einde poulefase
20.00 uur Opening buffet (voor niet-deelnemers tornooi)
20.15 uur Halve finales
20.30 uur Finale PSA Cup
22.00 uur Einde buffet
22.00 uur Start Afterwork Party met DJ Cloudgrinder
02.00 uur Voorziene einde

 

Op zoek naar een fijne teambuilding met de collega’s? Aarzel niet en schrijf je bedrijf nu in voor de PSA CUP 2023!

Raadpleeg HIER alvast het reglement.