Medewerkersfeest SKB 2023 // Schrijf nu in!

Beste medewerker,

Het seizoen 2022-2023 zit erop, de strijd is gestreden. Net als alle clubs kan ook SK Beveren rekenen op heel wat enthousiaste medewerkers. Om al haar medewerkers te bedanken voor de inzet tijdens het afgelopen seizoen organiseert SKB op zaterdag 3 juni haar medewerkersfeest.

NIEUW CONCEPT

In tegenstelling tot het verleden organiseren we dit feest niet langer in januari, maar wel op het einde van het seizoen. Ook het concept steekt vanaf nu in een nieuw kleedje!

We voorzien op het bedankingsfeest maar liefst 4 foodcorners. Geniet van heerlijke frietjes, hamburgers, paella, pizza, … Ook de vegetariërs worden op dit feest niet vergeten. Kortom, er is zeker voor elk wat wils!

Voor alle medewerkers is het eten op dit bedankingsfeest GRATIS, partners betalen €25. Iedereen ontvangt bovendien ook twee drankbonnetjes.

INSCHRIJVEN

U kan als medewerker rechtstreeks inschrijven via het invulformulier onderaan deze pagina. Opgelet! Enkel medewerkers kunnen inschrijven. Wenst u uw partner in te schrijven, dan dient u dit op het formulier aan te duiden.

Uw inschrijving moet vóór woensdag 31 mei 2023 doorgestuurd worden. Om organisatorische redenen zijn we verplicht ons te houden aan deze uiterste inschrijvingsdatum. Inschrijvingen na deze datum worden niet meer aanvaard. Inschrijven op de dag zelf is eveneens niet mogelijk.

Gelieve alle velden van het formulier correct in te vullen. Na indiening krijgt u van ons een (automatische) bevestigingsmail.

HOE BETALEN?

De betaling dient te gebeuren bij het aanmelden. Opgelet! Betalen kan enkel met bancontact. Cash betalingen worden niet aanvaard. Elke deelnemer ontvangt bij aanmelding een envelop met daarin 2 drankbonnetjes.

PROGRAMMA

19.00 uur            Ontvangst
20.00 uur           Start walking dinner
21.30 uur            Dessert
22.15 uur            Prijsuitreiking tombola
22.30 uur           Start dansfeest

SCHRIJF JE HIER IN

Inschrijving medewerkersfeest SKB | zaterdag 3 juni 2023