Kom na het werk lekker eten en genieten van de match tegen KVO

Wat een fantastische periode op de Freethiel, gisteren werd Sparta Petegem uit de Croky Cup geknikkerd nadat we onze laatste competitiewedstrijd in extremisch een oververdiend punt tegen Racing Genk konden thuishouden.

We hoeven opnieuw niet lang te wachten voor we weer naar de Freethiel kunnen afzakken. Maandag 19 oktober om 20.45 uur staat onze confrontatie met de kustboys op het programma. Dat is drie thuiswedstrijden op rij, géweldig toch?

Onder het motto ‘kom na het werk lekker eten en genieten van de match’ willen we, op een maandagavond, extra beleving brengen voor onze supporters. We bieden elke bezoeker aan amper €25 een heerlijk tweegangenmenu: Vol-au-vent met frietjes én chocomousse. Je kan natuurlijk ook nog kiezen voor het chiquere driegangenmenu; President’s Diner (€75 pp). Als je kiest voor dit menu ben je verplicht plaats te nemen in vak B (business).

Wat kost een ticket?

 • A, C, D, F, G en H: 20 euro
 • G (binnenseats): 25 euro
 • B: 35 euro

Start en locatie diners:

 • Vol-au-vent met frietjes en dessert
  Aankomst: tussen 18.30 uur en 18.45 uur.
  Locatie: Lounge C (business), bij uitbreiding Zaal A (business) en Brasserie Themacafé
 • President’s diner
  Aankomst tussen 18.00 uur en 18.15 uur
  Locatie: Zaal C (business)

Wil je tegen KV Oostende op 19 oktober (20.45 uur) deze unieke formule voor geen geld van de wereld missen? Vul dan snel onderstaand formulier in.