GRENSOVERSCHRIJDENDE JOBBEURS 2022

 

Sinds 2013 organiseert Waasland-Beveren, in samenwerking met Maatschappij Linkerscheldeoever, EGTS en verschillende gemeentebesturen, jaarlijks een grensoverschrijdende Job- en Opleidingsbeurs in het Freethielstadion. Deze beurs is voor de vele werkgevers in de grensregio ondertussen een vaste waarde geworden in hun zoektocht naar nieuw personeel.

Op dinsdag 17 mei 2022 ontmoeten bedrijven uit de grensregio en werkzoekenden, na twee digitale edities, elkaar opnieuw op de jobbeurs in het Freethielstadion.

Op een laagdrempelige manier kunnen contacten gelegd worden met tal van bedrijven uit verschillende sectoren, klein of groot, Belgisch of Nederlands.

Daarnaast kunnen werkzoekenden ook terecht bij de VDAB, UWV en Eures. Zij geven advies over het opstellen van een CV, informatie over opleidingen in de regio en beantwoorden alle mogelijke vragen over aan het werk zijn in de grensregio.

De arbeidsmarkt is volop in beweging. De grensoverschrijdende jobbeurs Beveren is de ideale gelegenheid om kennis te maken met potentiële werkgevers en hun vacatures. Meer dan 80 bedrijven zullen immers aanwezig zijn op de beurs.

De jobbeurs wordt georganiseerd door deze partners: EGTS Linieland van Waas en Hulst, Waasland-Beveren, VDAB, Maatschappij Linkerscheldeoever, Interwaas, Eures Scheldemond, UWV, Werkservicepunt Zeeuws-Vlaanderen en GTI Beveren. Ook de gemeentebesturen van Beveren, Hulst, Stekene en Sint-Gillis-Waas ondersteunen het project.

De grensoverschrijdende Jobbeurs maakt deel uit van het project ‘Grensinformatievoorziening Vlaanderen-Nederland’. Dat staat voor de opbouw van een solide structuur van informatievoorziening in de grensstreek Vlaanderen-Nederland.

 

Praktisch

De jobbeurs vindt dit jaar op 17 mei, tussen 12.00 uur en 16.30 uur, plaats in het Freethielstadion (Stadionplein 1, te Beveren).
Deelname is GRATIS. Beschikt u over een CV? Breng dan zeker enkele gedrukte exemplaren mee!

Meer informatie?
Neem contact op via het e-mailadres info@egtslinieland.eu of telefonisch op het nummer 0032 3 205 36 60.