OPGELET: Deze wedstrijd geldt een verplichte combiregeling voor de bezoekers. Bezoekende fans worden niet toegelaten tot de thuisvakken.

Beste,

Wij hebben uw inschrijving voor Brasserie Themacafé goed ontvangen.

We verwachten u vanaf 2.00 uur voor de start van de wedstrijd aan de ingang van het Themacafé (ingang 4, Meerminnendam). Bij wedstrijden om 16.00 uur ontvangen we u om 13.30 uur, tenzij anders aangegeven. Het effectieve aanvangsuur van het diner kan u steeds terugvinden op onze website.

Annuleringen: Uw reservatie kan kosteloos geannuleerd of gewijzigd worden tot ten laatste 24 uur voor aanvang van de wedstrijd waarvoor u een diner gereserveerd heeft. Indien u uw reservatie daarna alsnog wenst te annuleren, zal het totaalbedrag aangerekend worden.

Hieronder kan u een overzicht vinden van uw reservatie.
Bij vragen kan u met ons contact opnemen via info@skbeveren of telefonisch op het nummer: 03 750 25 00.

Wij wensen u alvast een fantastische voetbalavond toe!

Team SKB


MOBILITEIT

We raden jullie aan om in de mate van het mogelijke zoveel mogelijk te voet of met de fiets naar de Freethiel te komen. Komt u toch met de wagen? Meer info over de parkeermogelijkheden kan u terugvinden op skbeveren.be/parkeren.

VEILIGHEIDSMAATREGELEN

  • Om deel te nemen aan Brasserie Themacafé dient u in het bezit te zijn van een abonnement of wedstrijdticket. Indien u een ticket bestelde, dan ontvangt u dit ticket uit handen van de verantwoordelijke steward ter hoogte van de ingang (kant Meerminnendam).
  • Bij het betreden van het station voeren stewards en/of politie een controle uit.
  • Het dragen van kledij en accessoires van andere ploegen dan SK Beveren is verboden. Bij inbreuk op deze regel, kan u uit het stadion worden verwijderd. Uw ticket en deelname aan het diner zal in dat geval niet terugbetaald worden!
  • Handtassen zijn toegelaten in het stadion, rugzakken niet.
  • In alle Belgische stadions geldt een rookverbod, buiten het stadion mag enkel gerookt worden in de voorziene rookzones.
  • Het gebruik van pyrotechnisch materiaal en voetzoekers in en rond het stadion is ten strengste verboden.

{all_fields}