Bedankt!
We hebben jouw inschrijving voor het President’s Diner goed ontvangen!

 

We verwelkomen u 2.30 uur voor de start van de wedstrijd in de inkomhal van de hoofdtribune (ingang 2, kant Lindenlaan), tenzij anders aangegeven. Het effectieve aanvangsuur van het diner kan u steeds terugvinden op onze website.

Annuleringen: Uw reservatie kan kosteloos geannuleerd of gewijzigd worden tot ten laatste 24 uur voor aanvang van de wedstrijd waarvoor u een diner gereserveerd heeft. Indien u uw reservatie daarna alsnog wenst te annuleren, zal het totaalbedrag aangerekend worden.

Wij wensen u alvast een fantastische voetbalavond toe!

Team SKB


MOBILITEIT

Komt u met de wagen, maar heeft u geen parkeerkaart? Maak dan gebruik van ‘parking Bosdam’ (ingang 3). U vindt deze parking in de Lindenlaan op amper 400 meter van het Stadionplein.

VEILIGHEIDSMAATREGELEN

  • Om deel te nemen aan Brasserie Themacafé dient u in het bezit te zijn van een abonnement of wedstrijdticket. Indien u een ticket bestelde, dan ontvangt u dit ticket uit handen van de verantwoordelijke steward ter hoogte van de ingang (kant Meerminnendam).
  • Bij het betreden van het station voeren stewards en/of politie een controle uit.
  • Het dragen van kledij en accessoires van andere ploegen dan SK Beveren is verboden. Bij inbreuk op deze regel, kan u uit het stadion worden verwijderd. Uw ticket en deelname aan het diner zal in dat geval niet terugbetaald worden!
  • Handtassen zijn toegelaten in het stadion, rugzakken niet.
  • In alle Belgische stadions geldt een rookverbod, buiten het stadion mag enkel gerookt worden in de voorziene rookzones.
  • Het gebruik van pyrotechnisch materiaal en voetzoekers in en rond het stadion is ten strengste verboden.