Communie- of lentefeestfoto’s @ de Freethiel

Vier jij binnenkort jouw communie- of lentefeest en wil je graag uitpakken met geweldige foto’s? Goed nieuws! Dan hebben wij wat je zoekt!

Speciaal voor alle kinderen die dit jaar hun communie of lentefeest vieren, openen wij de deuren van de Freethiel! Om deze ervaring helemaal speciaal te maken, zal er ook een speler aanwezig zijn én kan je bovendien op de foto met onze mascotte ‘Freethy De Leeuw’.

PRAKTISCH

De foto’s worden door de aanwezigen zelf genomen, de club voorziet hiervoor geen (extra) fotograaf. Op die manier ben je meteen in het bezit van het resultaat.

Iedereen zal een tijdslot aangewezen krijgen waarin hij of zij op de foto kan met de speler en de mascotte. Voor of na dit tijdslot krijg je de kans om naar hartenlust foto’s te nemen in de tribune. Het veld betreden is helaas niet toegestaan.

Vooraf inschrijven via het onderstaande invulformulier is verplicht.

Nadien ontvangt elke deelnemer een bevestigingsmail met het tijdslot waarop op de foto gegaan kan worden met de aanwezige speler en onze mascotte. Na ontvangst van deze mail is jouw inschrijving helemaal definitief.

FOTOMOMENTEN 

  • Woensdag 27 maart: 14.00 uur – 15.00 uur
  • Woensdag 3 april: 14.00 uur – 15.00 uur

Inschrijven kan tot en met 25 maart voor de eerste sessie. Voor de fotoshoot op 3 april kan u inschrijven tot en met 1 april. We kijken er alvast naar uit om jullie te ontvangen en een onvergetelijke fotoshoot te bezorgen!

Tot dan!
Team SKB