Football Kick-Off is zonder twijfel het grootste voetbaltornooi voor mensen met een beperking in België. KFO bezorgt haar deelnemers een onvergetelijke dag en verkleint de afstand tussen het reguliere voetbal en het G-voetbal.

 

Football Kick-Off wordt georganiseerd door de KBVB, Pro League, Voetbal Vlaanderen en ACFF. De club US Beauraing 61 fungeert dit jaar (2019) als gastheer van het event. Het project, dat gesteund wordt door ex-profvoetballer Piet den Boer, krijgt de steun van heel wat prominenten uit de voetbalwereld. Zo worden onder andere alle wedstrijden in goede banen geleid door scheidsrechters uit de Jupiler Pro League en lagere nationale afdelingen.

De G-ploeg van Waasland-Beveren,  GFC Waasland-Beveren, wordt telkens ook gecoacht door een trainer van de eerste ploeg én één of twee spelers uit de A-kern.

In de rand van het tornooi is er ook heel wat animatie voor jong en oud. Iedereen is dan ook welkom om te supporteren en de aanstekelijke sfeer van dit event mee te beleven.

WIE?
Spelers van GFC Waasland-Beveren. Niveau B & C.

WAAR?
Op de terreinen van US Beauraing 61.

WANNEER?
Zondag 8 september 2019

VRAGEN?
Neem dan contact op met Leo Van Belleghem, secretaris GFC Waasland-Beveren vzw (leo.vanbelleghem@telenet.be) of met Community Manager van Waasland-Beveren, Valy Van de Merlen (community@waasland-beveren.be).