EETFESTIJN TEN VOORDELE VAN JEUGDWERKING WAASLAND-BEVEREN

 

Beste speler, ouder, medewerker, sponsor, supporter,..

Dat 2020 een bijzonder jaar was moeten we niet meer vertellen. Ook het voetbalseizoen 2020-2021 voor onze jeugdspelers is er een als geen ander. Zowel op als naast het veld moeten we ons aanpassen: onze sportieve verantwoordelijken proberen binnen de opgelegde maatregelen onze jeugdspelers de kans te geven hun geliefde sport zoveel als mogelijk te kunnen uitoefenen.

Naast het terrein lijkt het leven op de jeugdsite van WB echter stil te vallen: geen wedstrijden, geen ouders langs de lijn, geen gezelligheid bij een hapje en/of drankje in de kantine. Dit jaar kunnen we onze spelers niet voorstellen aan het grote publiek. Onze jaarlijkse fotoshoot werd geannuleerd; ons eetfestijn werd noodgedwongen afgelast.

Om het hele seizoen toch niet verloren te laten gaan hebben we de mogelijkheid onderzocht om een alternatief – coronaproof – event te organiseren. De samenwerking met traiteur De Schepper resulteerde in een Delivery-Eetfestijn.

Tijdens het Paasweekend (meer bepaald op zaterdag 3 april en/of zondag 4 april) levert traiteur De Schepper u een ontbijt en/of menu naar keuze aan huis. Hierbij worden ook de allerkleinsten niet vergeten: voor hen voorzien we een kinderversie van het ontbijt en 2 kindermenu’s.

Ontbijt wordt geleverd rond 8u ’s morgens; de menu’s zullen tussen 11u en 13u bezorgd worden. Het enige wat u zelf moet doen is het opwarmen van de geleverde maaltijden.

*Klik op de afbeelding om te vergroten

Wil u deelnemen aan ons event?

Maak dan uiterlijk op 29 maart 2021 uw keuze en schrijf in via het onderstaande invulformier. Na ontvangst van uw keuze en de bijhorende betaling (Rekening Van Cauteren Christ’l: BE 93.0635.4606.4767) sturen wij u een bevestigingsmail. Traiteur De Schepper bezorgt u op de gekozen datum de door u gekozen maaltijd(en).

Wij hopen samen met u – weliswaar ieder in onze eigen bubbel – te kunnen genieten van een heerlijk paasmenu. Zo blijven we in deze speciale omstandigheden toch enigszins verbonden…

Heeft u nog vragen? Mail ze gerust naar christl.vancauteren@waasland-beveren.be

Smakelijke groeten,
Het Jeugdbestuur