MINI-ABO’S NU VERKRIJGBAAR!

De Challenger Pro League nadert stilaan haar ontknoping. In de laatste rechte lijn staan nog zes thuiswedstrijden op het programma. Het ideale moment om nog snel een mini-abonnement aan te schaffen. Bovendien zijn ook eventuele play-offs, net als bij onze gewone abonnementen, inbegrepen. Aarzel niet te lang, de oplage is beperkt.

PRAKTISCH

De mini-abo’s kunnen opnieuw aangekocht worden via skb.roboticket.com. Bestel je jouw abo voor 1 februari, dan kan je ervoor kiezen om het thuis te laten leveren (verzendkost €3,95).

Kies je voor ophalen, dan zal je abo op zaterdag 10 februari bij de wedstrijd tegen Lierse klaarliggen aan het loket van de desbetreffende tribune/ingang. (Onthaal: vakken B & C / Loket Meerminnendam: vakken E, F, G, H en Thema)

Je kan er ook voor kiezen om je abo tijdens de openingsuren aan ons onthaal aan te schaffen. Hou hierbij wel rekening met de extra administratiekost van €5/mini-abo. Het abonnement wordt in dat geval onmiddellijk aangemaakt en kan dus meteen worden meegenomen.

OPENINGSUREN ONTHAAL

Het onthaal is wekelijks geopend op woensdag, donderdag en vrijdag telkens van 09.00 uur tot 12.30 uur en van 13u30 tot 17u00. Op vrijdagnamiddag sluiten we om 16.30 uur. Ook op wedstrijddag is het onthaal geopend vanaf 13.30 uur.

PRIJZEN

Een mini-abo voor de staantribune kost je amper €60 (normaal tarief). Voor €75 kan je je eigen stoel op een van de zittribunes uitkiezen. Jonger dan 21 jaar? Dan betaal je slechts €25 voor een abonnement in vak E. De andere prijzen vind je verderop op deze pagina.

BUSINESS SEATS

In het seizoen ’23-’24 breiden we ons businessaanbod uit. Naast de gekende businessformule kan er vanaf nu ook gekozen worden voor een exclusieve ‘VIP-formule’. Dit nieuwe concept onderscheidt zich van het reeds gekende aanbod door een all-in drankformule*.

Vanaf één uur voor de wedstrijd tot één uur na de match kan in onze vipruimte genoten worden van een hapje en een drankje. Enkel vips zullen toegang krijgen tot deze lounge. Tijdens de rust kan genoten worden van koffie en gebak, na de wedstrijd volgt nog een puntzakje heerlijke Remo-Frit frietjes.

Klik hier om meer details over beide formules te weten te komen:

*Enkel geldig op gewone dranken (zie prijslijst) als bier, frisdrank, water en huiswijn.

VRAGEN?

Bij vragen over tickets en/of abonnementen kan je contact opnemen met de ticketingafdeling.

E-mail: ticketing@skbeveren.be

ABONNEMENTSPRIJZEN

 
Volwassene
Voordeeltarief*
Jongvolwassene**
Staantribune
(Sfeervak E)
Volwassene€ 95
Voordeeltarief*€ 80
Jongvolwassene**€ 45
Zittribune
(Vakken C, F, G & H)
Volwassene€ 150
Voordeeltarief*€ 125
Jongvolwassene**€ 125
Business Seats
(Vak B)
Volwassene€ 800
Voordeeltarief*-
Jongvolwassene**-
VIP Seats
(Vak B)
Volwassene€ 1300
Voordeeltarief*-
Jongvolwassene**-

* Mindervaliden en 60+
** Jonger dan 21 jaar

Net als tickets worden abonnementen enkel op naam verkocht. Ze zijn strikt persoonlijk en mogen niet doorgegeven worden aan derden. Bij aankoop aan het onthaal wordt een extra administratiekost van €5 per abonnement in rekening gebracht.

Het bestelsysteem houdt rekening met uw leeftijd op het moment van aankoop. Het is niet mogelijk om voorafgaand aan uw verjaardag reeds abonnementen aan te kopen aan voordeeltarief.