VOEL DE PASSIE!

De spanning, de sfeer, de magie van elke match … In ons stadion voel je het keer op keer, wedstrijd na wedstrijd. De Freethiel ademt voetbal. Bij SKB voel je de passie.

Met jou erbij maken we ook in het seizoen ’24-’25 het verschil. Samen schreeuwen we onze Leeuwen opnieuw een jaar lang vooruit, op zoek naar die felbegeerde driepunters!

Scroll snel verder om onze zeer scherpe abonnementsprijzen te ontdekken.

EXTRA LUXE: VIP SEATS

Ons businessaanbod werd vorig seizoen uitgebreid. Naast de gekende, traditionele businessformule (meer info via onderstaande link) kan er sindsdien ook gekozen worden voor een exclusieve ‘VIP-formule’. Dit nieuwe concept onderscheidt zich van het reeds gekende aanbod door een all-in drankformule*.

Vanaf één uur voor de wedstrijd tot één uur na de match kan in onze vipruimte genoten worden van een hapje en een drankje. Enkel vips zullen toegang krijgen tot deze lounge. Tijdens de rust kan genoten worden van koffie en gebak, na de wedstrijd volgt nog een puntzakje heerlijke Remo-Frit frietjes.

Klik hier om meer details over beide formules te weten te komen:

*Enkel geldig op gewone dranken (zie prijslijst) als bier, frisdrank, water en huiswijn.

VRAGEN?

Aarzel niet om contact op te nemen met onze ticketingverantwoordelijke via ticketing@skbeveren.be.

ABONNEMENTSPRIJZEN

 
Volwassene
Voordeeltarief*
Jongvolwassene**
Staantribune
(Sfeervak E)
Volwassene€ 95
Voordeeltarief*€ 80
Jongvolwassene**€ 45
Zittribune
(Vakken C, F, G & H)
Volwassene€ 150
Voordeeltarief*€ 125
Jongvolwassene**€ 125
Business Seats
(Vak B)
Volwassene€ 800
Voordeeltarief*-
Jongvolwassene**-
VIP Seats
(Vak B)
Volwassene€ 1300
Voordeeltarief*-
Jongvolwassene**-

* Mindervaliden en 60+
** Jonger dan 21 jaar

Net als tickets worden abonnementen enkel op naam verkocht. Ze zijn strikt persoonlijk en mogen niet doorgegeven worden aan derden. Bij aankoop aan het onthaal wordt een extra administratiekost van €5 per abonnement in rekening gebracht.

Het bestelsysteem houdt rekening met uw leeftijd op het moment van aankoop. Het is niet mogelijk om voorafgaand aan uw verjaardag reeds abonnementen aan te kopen aan voordeeltarief.