TWEEDE EDITIE ‘AFTERWORK @ DE FREETHIEL’ OP WOENSDAG 25 MEI!

 

De eerste editie van ‘Afterwork @ de Freethiel‘ op 25 maart was een succes! Daarom willen we dit concept graag verderzetten. Save the date en noteer alvast woensdag 25 mei in jullie agenda, want dan volgt de tweede editie.

Net als bij de eerste editie kosten tickets in VVK €5. Op de avond zelf betaal je €8. Bij aankomst ontvang je meteen een glaasje bubbels en onze chef voorziet enkele lekkere hapjes.

Wil je je avondje wat comfortabeler maken, dan kan je voor €80 een statafeltje (max. 8 personen) reserveren. In deze prijs zijn naast het tafeltje ook twee flessen bubbels inbegrepen. Meer zin in gin tonic? Geen probleem! Voor €100 voorzien we voor jou en je gezelschap een tafeltje met een fles gin & vier flesje Fever-Tree Tonic.

In vergelijking met de eerste editie zullen deze tafeltjes rondom de dansvloer, en dus niet in een aparte VIP-ruimte, opgesteld staan. Zo kan iedereen die een tafeltje reserveerde nog meer genieten van het feestgedruis op de dansvloer.

Tafeltjes kunnen enkel op voorhand gereserveerd worden via onderstaand inschrijvingsformulier. Al zin gekregen in een nieuw avondje “Afterwork @ de Freethiel”?

Aarzel niet en reserveer alvast je tickets en je exclusieve tafeltje voor de tweede editie van ‘Afterwork @ de Freethiel’ op woensdag 25 mei!

 

Boek hier je tickets: