‘AFTERWORK @ DE FREETHIEL’ 

VRIJDAG 29 SEPTEMBER 2023

Vrijdag 29 september 2023 opent de Freethiel opnieuw haar deuren voor een nieuwe editie ‘Afterwork @ de Freethiel’. Voor alle duidelijkheid: het evenement zal opnieuw doorgaan in de hoofdtribune van het Freethielstadion.

Geniet samen met je collega’s en vrienden van een gezellige avond. Naast bekende namen DJ Cloudgrinder en DJ Sven (bekende Beverse Afterwork-DJ) zal deze editie ook DJ Patrick De Zwart (Beverse Feesten) zijn opwachting maken.

Voor een ticket in voorverkoop betaal je €5. Op de avond zelf betaal je €8. Wil je er graag bijzijn op vrijdag 29 september? Scroll meteen naar beneden en bestel je tickets!

RESERVEER EEN TAFELTJE MET JE FAVORIETE DRANKEN

Wil je je avondje wat comfortabeler maken, dan kan je een statafeltje (max. 8 personen) reserveren. In deze prijs zijn naast het tafeltje ook je drank inbegrepen.

Er zijn vier verschillende statafels:

  1. Bubbels // twee flessen cava
  2. Stella // 1 bak Stella
  3. Cuba Libre // 1 fles rum + 4 blikjes cola
  4. Wodka Red Bull // 1 fles wodka + 4 blikjes Red Bull

Opgelet! Tafeltjes kunnen enkel op voorhand gereserveerd worden via onderstaand inschrijvingsformulier. In de prijs van een tafeltje zijn de tickets niet inbegrepen.

Vanaf deze editie worden de gratis hapjes voorzien tussen 18.30 en 20.00 uur. Zo kunnen jullie met de collega’s en vrienden meteen na het werk afspreken op de Afterwork.
18.30 uur Partysnacks & belegde sandwiches in foodcorner
19.00 uur Frieten met saus

Kom je toch later? Vanaf 20.00 uur kan je een hamburger en/of andere snacks kopen aan onze foodcorner.

Al zin gekregen in een nieuw avondje ‘Afterwork @ de Freethiel’? Aarzel niet en reserveer alvast je tickets en je exclusieve tafeltje voor de achtste editie op vrijdag 29 september! Tickets in voorverkoop kunnen tot en met 24 september 2023 besteld en aangekocht worden.

Klik op de afbeelding voor een fotoreportage van de Summer edition die op 30 juni plaatsvond in de fanzone van het Freethielstadion. 

 

BESTEL TICKETS VIA ONDERSTAAND INSCHRIJVINGSFORMULIER