Donderdag 10 oktober 2019 organiseert Waasland-Beveren in samenwerking met Aertssen Group de eerste editie van de Aertssen Cup. Een haven- en bedrijventornooi op het A-terrein van de Freethiel.

Met je collega’s voetballen in het Freethielstadion, gecombineerd met een lekkere lunch, op groot scherm een klinkende overwinning van Rode Duivels en DJ-set als afsluiter? Het lijkt de ideale mix om als bedrijf te genieten van een leuke teambuilding.

We starten om 18.00 uur met de eerste wedstrijden, eindigen doen we omstreeks 20.30 uur. Zo kan iedereen genieten van de live uitzending België – San Marino op groot scherm in het stadion. Na de wedstrijd zal onze huis-DJ Cloudgrinder het beste van zichzelf geven om de avond met een knallend dansfeest af te sluiten.

Per inschrijving mag je als bedrijf twintig personeelsleden afvaardigen. Tien spelers voor deelname aan het voetbaltornooi en tien supporters extra. Zij mogen ook genieten van onze footlunch: friet met stoofvlees of vol-au-vent. Inschrijving per team van 20 personen bedraagt € 500.

Deelnemen én uw bedrijf in de kijker?

Er is ook de mogelijkheid voor een sponsorpakket inclusief deelname aan het tornooi. Tijdens het tornooi komt uw logo of gewenste reclame op de ledboarding en het intern- tv circuit (waar de standen en wedstrijden gepubliceerd worden). Daar bovenop krijgt u een logovermelding in het W-B magazine van november. Dit voor amper € 700.

Programma in een notendop:

17.00 uur Doors open
18.00 uur DJ Cloudgrinder
18.00 uur Start Aertssen Cup in het Freethielstadion
19.30 uur Start buffet (voor niet-deelnemers tornooi)
20.00 uur Einde poulefase Aertssen Cup
20.15 uur Start halve finales Aertssen Cup
20.30 uur Start finale Aertssen Cup
20.42 uur Einde finale Aertssen Cup
20.45 uur Start uitzending België – San Marino
22.00 uur Einde buffet
22.15 uur Einde wedstrijd België – San Marino
Start Afterwork Party met DJ Cloudgrinder
02.00 uur Voorziene einde