Go back

SK BEVEREN – CLUB NXT (21/01): PRAKTISCHE INFO

Tekst: Maarten Van Mieghem - Foto: Brent Jolie

Zondag (21/01) neemt geel-blauw het thuis op tegen Club NXT. De wedstrijd vindt plaats om 19.15 uur. Alle praktische info omtrent deze match kan je in dit artikel terugvinden.

TICKETING

Tickets voor deze partij kunnen zoals steeds eenvoudig aangekocht worden via skb.roboticket.com. Op DEZE pagina leggen we jullie alles haarfijn uit. Indien iets toch niet lukt, kan steeds contact opgenomen worden met ticketing@skbeveren.be. We proberen iedereen altijd zo snel mogelijk verder te helpen.

Een ticket aanschaffen aan het onthaal is deze week mogelijk op woensdag (17/01), donderdag (18/01) en vrijdag (19/01) telkens van 09.00 uur tot 12.30 uur en van 13.30 uur tot 17.00 uur. Op vrijdagnamiddag sluiten we om 16.30 uur. Ook op wedstrijddag is het onthaal geopend vanaf 13.30 uur.

Hou bij aankopen aan het onthaal/loket rekening met de extra administratiekost van €5/ticket.

DINEREN OP DE FREETHIEL

Zondag verwelkomen we vanaf 16.45 uur de eters in onze businessruimte. Het menu van het smaakvolle President’s Diner kan op DEZE pagina bekeken worden. Je kan er ook meteen inschrijven.

Bij het President’s Diner wordt gewerkt met een ‘all-in drankformule‘. Tot de rust zijn alle dranken inbegrepen.

Brasserie Themacafé opent om 17.15 uur de deuren. Naast de traditionele klassiekers stoofvlees en vol-au-vent staat dit keer pasta pesto als vegetarisch alternatief op het menu. Inschrijven voor Brasserie Themacafé kan via skb.roboticket.com.

De inschrijvingen voor de diners lopen tot en met donderdag 18 januari.

PROGRAMMA

Voor niet-eters openen zondag de stadiondeuren om 17.45 uur. De Boiteurs brengen jullie in de fanzone meteen in de juiste sfeer.

Na de partij kiest DJ Patrick De Zwart de platen in onze businesszaal. Vanaf 21.30 uur openen we ook de deuren voor supporters uit andere vakken.

Zoals steeds verwelkomen we zondag ook een oud-speler op de Freethiel. Dit keer staat David Van Hoyweghen als special guest nog eens aan de aftrap.

DONEER JE BEKER & STEUN 

Zondag kan je de waarborg van je beker opnieuw aan een goed doel schenken. Dit keer gaat de opbrengst naar CAW Oost-Vlaanderen vzw. Aarzel niet om dit mooie initiatief te steunen!

FIETSPARKEERPLAN

Om de impact voor de buurt bij wedstrijden te verminderen, geldt in de Meerminnendam vanaf dit seizoen een fietsverbod. Fietsen zijn vanaf 3 uur voor de wedstrijd tot een half uur na de aftrap verboden in deze straat. Fietsers volgen een omleiding en dienen gebruik te maken van de voorziene fietsenparkings.

Buurtbewoners kunnen hun woning per fiets bereiken na vertoon van hun doorrijkaart. Deze nieuwe aanpak kwam tot stand na overleg tussen de club, buurtbewoners, de gemeente Beveren en de veiligheidsdiensten.

Meer details kan je terugvinden in DEZE brochure.

CASHLESS 

Sinds enige tijd verlopen alle betalingen op de Freethiel cashless. Ook aan de loketten kan dus niet met cash geld betaald worden.

Betalingen in het stadion gebeuren met je consumptiekaart of abonnement. Opladen kan eenvoudig via skb.roboticket.com, de Starnet-app of met je bankkaart aan een oplaadpunt. Op DEZE pagina vind je alle noodzakelijke info.

 

Tot zondag!