De SKB School Day is back!

We hebben er even op moeten wachten, maar dit jaar is de SKB Schools Day terug! Meer dan 1000 leerlingen en leerkrachten zullen die dag onze tribunes vocaal versterken. Was je school er op één van de vorige edities ook bij? Dan zal je je ongetwijfeld de fantastische sfeer in het stadion herinneren.

De SKB SCHOOLS DAY zal dit jaar plaatsvinden op zondag 30 oktober (om 20.00 uur) tegen Jong Genk. De dag nadien start de herfstvakantie, dus niemand heeft een excuus om er niet bij te zijn! Hopelijk zijn jullie met ontzettend veel, want hoe meer volk in de tribunes, hoe liever wij het hebben!

SK Beveren zal voor aanvang van de wedstrijd allerlei gratis randactiviteiten voorzien, zoals een schmink- en fotostand. In het stadion brengen we extra ambiance voor de kids. Samen zorgen we ervoor dat het een onvergetelijke dag wordt voor alle kinderen!

HIER kan u onze uitnodiging terugvinden met meer info voor de scholen. Een brief die u kan meegeven met de leerlingen kan u HIER downloaden. Het invuldocument kan je HIER downloaden.

Inschrijvingen dienen ons uiterlijk tegen woensdag 26 oktober te bereiken. Zo hebben we de tijd om de tickets te printen en klaar te leggen. Uiteraard mag de namenlijst sneller doorgestuurd worden. Hoe sneller de aanvraag komt, hoe beter de plaatsen in het stadion.   

Wij hopen dat de kinderen, in geel-blauw gekleed, net zoals vorig edities voor een fijne sfeer zorgen en onze Leeuwen mee naar de overwinning schreeuwen.

 

Praktische info

TIMELINE

18.00 uur              Deuren open // Schminkstand open
18.30 uur              Start animatie kids op het veld
18.45 uur              Start animatie verlotingen
19.45 uur              Einde animatie kids op het veld
20.00 uur             Start wedstrijd SK Beveren – Jong KRC Genk
20.45 uur             Einde wedstrijd SK Beveren – Jong KRC Genk

HOE GERAAK IK OP MIJN PLAATS?

Krijgt u een zitplaats voor vak A, vak B of vak C.  Alle gasten voor de SKB Schools Day moeten het stadion betreden via de hoofdtribune, ingang A.  De hoofdtribune is te bereiken via de Lindenlaan en hoofdparking (parking Action).

Krijgt u een zitplaats voor vak D? Dan zullen alle gasten voor de SKB Schools Day moeten het stadion betreden via de bezoekersingang. Het bezoekersvak wordt vandaag éénmalig een thuisvak! Het bezoekersvak is gelegen rechts van de hoofdtribune en is eveneens te bereiken via de Lindenlaan en hoofdparking (parking Action).

KOM JE MET DE FIETS?
Dan kan je uw fiets parkeren in onze fietsstalling op de hoofdparking.

KOM JE MET DE WAGEN?
Parkeren kan enkel aan parking Bosdam (GPS: Lindenlaan 111, 9120 Beveren) van waar je voet tot het stadion kan wandelen (300 m). Indien de parking volzet is kan je ook parkeren op de parking van de sporthal. Dan moet je wel even het stadion rondlopen via de Klapperstraat. We moedigen carpoolen dan ook ten stelligste aan!

Op pagina 3 kan u ter verduidelijking twee plannetjes terugvinden.

IK HEB DORST EN HONGER

Dranken en snacks zijn verkrijgbaar in het A-café of C-café. Op de Freethiel werken we niet met bonnetjes, maar met consumptiekaarten. U kan deze aankopen als u een som op deze kaart zet aan de voorziene oplaadpunten (vlak naast toog A-café).  Met deze kaart kan je naar de drank- of foodstand voor een drankje of hapje. Indien het niet duidelijk is, de medewerkers van SK Beveren helpen u graag verder.

SPECIALE OPROEP

We willen er een zeer sfeervolle middag van maken. Mogen we daarom vragen jullie kelen te smeren en massaal in het geel-blauw naar het stadion te komen…. Gele of blauwe ballonnen, pruiken, t-shirts, jassen, sjaals, vlaggen…

We hopen dat we er allen samen een leuke en gezellige middag van kunnen maken en uiteraard de drie belangrijke punten voor Waasland-Beveren kunnen thuishouden.