‘Beveren verenigt’ op zaterdag 16 december in het Freethielstadion!

 

Zaterdag 16 december 2023 ontvangt geel-blauw Jong Genk in het eigen Freethielstadion. Aangevuurd door een vol stadion kunnen onze Leeuwen altijd dat tikkeltje meer. Tegen Jong Genk willen we de Freethiel nog eens als vanouds doen daveren. Daarom nodigt SK Beveren, onder het motto ‘Beveren verenigt’, alle leden van verenigingen uit Beveren en omstreken uit om de wedstrijd tegen Jong Genk GRATIS bij te wonen. Leden van sport-, (jeugd-) verenigingen en jeugdbewegingen zijn op 16/12 meer dan welkom!

Er kan gekozen worden voor zitplaatsen (vak D) of voor staanplaatsen in het sfeervak (vak E). De wedstrijd wordt om 20.00 uur op gang geblazen, maar op tijd komen is de boodschap.

Wil je deze wedstrijd met je vereniging voor geen geld missen? Lees snel verder en ontdek hoe je deze GRATIS tickets kan aanvragen!

Bij vragen kan contact opgenomen worden met supporters@skbeveren.be.

Hoe GRATIS tickets aanvragen? 

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in. Als alle velden correct ingevuld zijn, krijgt u automatisch een bevestigingsmail in uw mailbox die aangeeft dat we uw aanvraag goed ontvangen hebben. Na controle en goedkeuring ontvangt u van ons een nieuwe e-mail met verdere informatie.

We raden elke vereniging aan om eerst de leden te raadplegen, zodat de aanvraag nadien vlot verloopt. Het is niet de bedoeling dat leden zichzelf individueel inschrijven. Elke vereniging kiest een contactpersoon die de aanvraag op zich neemt.

  1. Schrijf je vereniging in via het onderstaande invulformulier. De contactpersoon krijgt in zijn mailbox meteen een bevestiging van de aanvraag.
  2. De contactpersoon ontvangt nadien een e-mail waarin uitgelegd staat hoe men de tickets kan aanmaken én downloaden.
  3. De contactpersoon informeert zijn of haar leden. SK Beveren stuurt in de bevestigingsmail in bijlage een voorbeeldbrief die gebruikt kan worden.

Uw vereniging inschrijven kan tot en met woensdag 13 december 2023.

Nieuw vanaf 2023!

De Pro League verplicht vanaf januari 2023 alle clubs om tickets steeds op naam te verkopen. Wij voorzien in jouw infomail één unieke code die je kan gebruiken voor je leden. Concreet wil dit zeggen dat iedereen die de wedstrijd via jullie inschrijving wil bijwonen een account moet hebben op het ticketplatform skb.roboticket.com.

Deze accounts zullen door de externe clubs (of leden) zelf aangemaakt moeten worden via skb.roboticket.com

Tickets

De tickets zullen via het aangemaakte account gedownload kunnen worden. De tickets worden ook naar de mailbox van de gebruiker gestuurd.

Familieleden en late beslissers

Alle leden van uw vereniging krijgen een GRATIS ticket. Dit is echter enkel van toepassing in voorverkoop. Familieleden kunnen online via skb.roboticket.com of op de wedstrijddag aan het loket zelf (= €5 extra administratiekost!) een ticket aankopen aan de normale toegangsprijs van €15 (voor een zitplaats). Jongeren onder 21 jaar betalen online €12. Het is echter geen garantie dat u dan in elkaars buurt zal kunnen zitten.

Nog dit…

In het invulformulier kan u een richtaantal van het aantal deelnemers doorgeven. De code die u zal ontvangen, kan gebruikt worden voor alle leden van uw vereniging. Wij kunnen via het ticketsysteem zien hoeveel personen een ticket aan verminderd tarief met deze code aankochten.

Invulformulier